viernes, 27 de mayo de 2011

TARDA DE CONTES A GRACIA


Molt càlida i calurosa la tarda de dimecres... i res millor per a refrescar-se que uns quants contes ben frescos!

Els de Maracalà, en rigurós  "blanc-capoeira", van servir-los amb molt de gust i molt de ritme... sacsejats però no remenats.

El públic com sempre va ser el millor de tot, atent, participatiu i exigent com cal.
Un petó maracalià per a tots i totes.
Fins ben aviat!

lunes, 16 de mayo de 2011

CAPOEIRA DE CONTES

Seguint el rastre de paraules màgiques, cantarelles i ballarugues arribareu a l’Arc de la Lluna on potser hi trobareu Sirenes, Erugues, Flautistes, Alpinistes, Granotes, Tortugues i altres bèsties i bestieses, en un poti-poti de contes contats del dret i del revés... ATENCIÓ! Sessió amb molt de ritme per a nens i nenes desperts i espavilats.
...oi que vindràs?

Lloc: Biblioteca Vila de Gràcia
Data: 25/05/2011
Horari: 18.0 h
Edat: Fins a 8 anys



jueves, 12 de mayo de 2011

DIUMENGE AL PARC

El passat diumenge vam estrenar la temporada al Parc de la Ciutadella i encara que erem pocs Maracalians no us penseu pas que ens van fer treballar menys, i ara!... contes i contes, l'un darrera l'altre, i no volien marxar ni els grans... el mes vinent, MES MARACALÀ AL PARC, no us ho perdeu!


viernes, 6 de mayo de 2011

CONTES AL PARC

ESTRENEM TEMPORADA DE CONTES AL PARC!
Tornen les nostres contades mensuals i el proper diumenge Maracalà serà al Parc de la Ciutadella de Barcelona per oferir-vos contes i llegendes d'aquí i d'arreu i per a tota la familia. Serem a la zona de jocs infantils rera el IES Verdaguer. Us hi esperem!

Lloc: Parc de la Ciutadella, Barcelona.
Data: 8/05/2011
Horari: 11.30h