viernes, 30 de septiembre de 2011

MUNT DE MOTS

2n Festival de Narració Oral de Barcelona
Nova edició del Munt de Mots a Barcelona, Festival de Narració Oral que va nèixer amb la finalitat de promoure aquest art ancestral, mitjançant un seguit d’activitats a l’entorn de la paraula dita adreçades a adults i a públic familiar i infantil.

Será del 15 al 22 d'octubre de 2011 a diversos espais i amb la col·laboració de nombroses entitats de la ciutat, i comptarà amb artistes de la narració oral de diverses nacionalitats i d’altres comunitats de Espanya.
Espectacles, xerrades, tallers, una marató de contes infantils, sessions temàtiques... Un munt d'activitats esperen a un públic disposat a imaginar i a crear.

http://www.muntdemots.org/

sábado, 24 de septiembre de 2011

FINAL D'ESTIU BEN TRADICIONAL

L'última jornada d'aquest estiu l'hem passada d'alló més bé a la Biblioteca Vila de Gràcia, contant contes i cantant cançons tradicionals pel nostre públic més entregat i exigent. Ha estat una tarda magnífica i molt dibertida... moltes gràcies a tothom per venir!!!!

jueves, 15 de septiembre de 2011

CON-TRADI-CAT

Maracalà presenta a la Biblioteca Vila de Gràcia els

CONtes TRADIcionals CATalans, els de tota la vida, aquells que l'Avi de l'Avi escoltava del seu Avi... llestos per a escoltar amb barretina, faixa i espardenyes, tot fent un castell espectacular... que no faci llenya!

Us hi apunteu?


Lloc: Biblioteca Vila de Gràcia
Data: 21/09/2011
Horari: 18.0 h
Activitat gratuïta.